Kymen Sanomat: Haminan Ampumaseura putsasi pöydän kultamitaleista SM-kisoissa – Aleksi Lepälle viikonloppuna viisi mestaruutta

Kymen Sanomat: Haminan Ampumaseura putsasi pöydän kultamitaleista SM-kisoissa – Aleksi Lepälle viikonloppuna viisi mestaruutta

URHEILU 18:47

Haminan Ampumaseura putsasi pöydän kultamitaleista SM-kisoissa – Aleksi Lepälle viikonloppuna viisi mestaruutta

Jukka Lehtoranta

Haminan Ampumaseuran joukkue Aleksi Leppä, Juha Rutonen ja Antti Puhakka puhdisti pöydän kultamitaleista, kun Hollolassa ammuttiin viikonloppuna 300 metrin kiväärin Suomen-mestaruuksista.

Kaikkien kolme lajin joukkuemestaruudet matkasivat Haminaan: lauantaina makuun ja vakiokiväärin ja sunnuntaina vielä täysottelun. Vakiokiväärillä HAS paransi Joensuun Ampujien 16 vuotta vanhaa ennätystä kolmella pisteellä.

Leppä rohmusi viikonloppuna kaikkiaan viisi mestaruutta ja yhden hopean. Sunnuntaina hän kaunisteli henkilökohtaista saldoaan täysottelun mestaruudella tuloksella 1165 (polvi 384, makuu 397, pysty 384).

– Polvelle ja pystyllä en saanut oikein hyvää rytmiä. Paljon hyviä laukauksia meni tuuleen. Sitä oli vaikea seurata, koska se vaihteli niin nopeasti. Makuuseen olin tyytyväinen se oli hyvää, mutta siihen ammuinkin paljon ennakolla, Leppä sanoi tiedotteessa.

Leppä päättää ruutiasekauden syyskuun lopulla Sveitsin Winterthurissa 300 metrin lajien Eurooppa-cupin finaalissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.