Reimari: Leppä ylsi superfinaalin pronsille

Reimari: Leppä ylsi superfinaalin pronsille

Reimari - Home | Facebook

Ammunnan 300m kiväärin Eurooppa cupin finaalit päättyivät 60 laukauksen makuukilpailuun sekä superfinaaliin. Makuukilpailussa Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä oli kymmenes hänelle vaatimattomalla tuloksella 591. Finaalikilpailun voitti Itävallan Bernhard Pickl ampumalla 597. Kankaanpään Juho Kurki ampui kolmepistettä Leppä heikommin ollen 17:s. Superfinaalissa haminalainen ampui puolalaisen Tomasz Bartnikin parina ja ottivat pronssia. Superfinaali ammutaan poikkeuksellisesti desimaaleilla ja Leppä onnistui siinä hyvin. – Ammuimme hyvin, Tomasz ja minä olimme pronssilla! Yksi 9 ja muut olivat napoja, kertoi Leppä.Superfinaalin voitti Ruoti-Itävaltapari Karl Olsson ja Gernot Rumpler.Vakiokiväärin 3 x20ls kisassa Juho Kurki oli parhaana suomalaisena viides hyvällä tuloksella 586 ja Aleksi Leppä yhdeksäs 582. Kärkipisteillä ennen pystyä ollut Puolan Karolina Kowalczyk romahti sijalle 15, ammuttuaan pystyä vain184. Riku Koskela oli 19. tuloksella 575.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.