Etelä-Suomen Sanomat: Lauri Syrjä ampui ennätyksensä EM-näyttökilpailussa

Etelä-Suomen Sanomat: Lauri Syrjä ampui ennätyksensä EM-näyttökilpailussa

ETUSIVU » URHEILU 18:40

Lauri Syrjä ampui ennätyksensä EM-näyttökilpailussa

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä ampui hyvin EM-näyttökilpailuissa Turussa. LEPPA.FI

ESS

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä ampui ilmakiväärillä finaaliennätyksensä 246,9 ja voitti Kupittaan Kisojen M20-sarjan EM-näyttökilpailut lauantaina Turussa. Peruskilpailussa kakkoseksi ampunut maakeskeläinen nousi finaalin voittoon hyvillä yksittäislaukauksilla.

– Peruskisa oli tänään parempi kuin eilen. Tuntui hyvältä ja ampuminen oli alkua lukuun ottamatta välillä tosi hyvää. Rytmin kanssa oli ongelmia. Kun rytmi oli kunnossa, tuli pelkkää napakymppiä, kertoi Syrjä ja jatkoi, että finaali oli lauantaina hyvä.

– Ekassa viiden laukauksen sarjassa ammuin kaksi ysiä, sen jälkeen yksittäislaukauksissa ei kympistä lähtenyt yksikään laukaus. Oli hyvää ja rauhallista tekemistä, tosi tyytyväinen olen suoritukseeni.

Syrjä kilpailee seuraavan kerran ensi perjantaina Lohjan Kisakalliossa, jossa Haminan Ampumaseura järjestää aikuisten ilma-aseiden SM-kilpailut Teemu Anttilan muistokilpailuina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.