Reimari: Leppä varmisti EM-paikkansa

Reimari: Leppä varmisti EM-paikkansa

Reimari - דף הבית | פייסבוק

Peruuntuneiden EM-näyt-tökilpailuiden tilalla toteutettiin kiväärillä erillinen EM-näyttökilpailu potenti-aalisille kisaurheilijoille Turun Kupittaalla. Viikonloppuna ammuttiin kolme näyttöä,joista paras huomioidaan EM-näyttökisatulokseksi. Ensimmäisen näyttökisan voitti Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä hyvällä tuloksella 628.4. Tämä tulos nosti haminalaisen keskiarvon yli EM-kisarajan ja käytännössä varmisti EM-valinnan. Valintaraja on 625.6 ja Aleksin keskiarvo oli sillähetkellä 626.2.Toisessa kisassaan Aleksi ampui 627.1, mutta sunnuntaina kulki kansainvälisesti 631.7. Miehen edellinen ennätys, Münchenissä 2020 ammuttu 629.3, parani peräti 2,4, pisteellä ja valintakeskiarvo nousi tulokseen 627.3.

– Tänään ammunta oli kohtuullista, vaikkei tuntu-nut mitenkään ihan parhaalta. Mutta ei juuri jännittänyt ja sain pidettyä paketin hyvin kasassa. Niin tuli palon hyviä kymppejä. Tyytyväinen tulokseen ja hienoa ampua yli 630 kisoissa, kertoi Leppä. Leppä kilpailee seuraavankerran Viron Elvassa tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.