ECH2022 Hamar Norja. ESC:n PJ Ratner paikalle norjalaisestelyistä huolimatta. Leppä kysyi kesän kisoista

ECH2022 Hamar Norja. ESC:n PJ Ratner paikalle norjalaisestelyistä huolimatta. Leppä kysyi kesän kisoista

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Kuva1-300x197.jpg

ESC:n puheenjohtaja Alexander Ratner on saapunut Hamariin. Juuri kun Leppa.fi oli julkaissut Inside The Gamesin artikkelin, jossa sanottiin mm, ettei Norja halua ESC:n puheenjohtajaa tänne, siirtyi Marko aamupalalle ja näki Alexander Ratnerin aamupalalla. Marko käytti tilaisuuden hyväksi ja kysyi Ratnerilta mm ensi kesän EM-kisoista. Kisathan piti alkujaan ampui Moskovassa, mutta ne siirrettiin Ukrainan sodan vuoksi pois.

Alexander Ratner. Kuva Risto Aarrekivi

Ratner sanoi, että ykkösvaihtoehto on Baku. Azerbaijanilaiset ovat nyt hänen mukaan lomalla ja asia saa varmistuksen heidän palattuaan. Mikäli azerit eivät kisoja järjestä, tullaan kisat jakamaan. Haulikko erikseen, pistooli ja kivääri samaan, tarvittaessa 300m erikseen. Päätös kisoista kuitenkin tehtäneen seuraavan kahden viikon kuluessa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *