Inside The Games: CISM pitää kiinni aatteestaan. kadettien MM-kisat ammutaan Pietarissa elokuussa, ei sanktioita Venäjälle.

Inside The Games: CISM pitää kiinni aatteestaan. kadettien MM-kisat ammutaan Pietarissa elokuussa, ei sanktioita Venäjälle.

Inside The Games kirjoittaa artikkelissaan 25.4.2022, että tämän vuoden Military World Cadet Games pysyy Venäjällä, koska kansainvälinen sotilasurheiluneuvosto näyttää vastustavan sanktioiden määräämistä maata vastaan ​​Ukrainan sodasta huolimatta. Kansainvälisen sotilasurheiluneuvoston (CISM) urheilukiipeilykomitean johtaja Artem Gromov kertoi Venäjän viralliselle valtion uutistoimistolle TASS:lle, että järjestön hallitus päätti, ettei se rankaise Venäjän ja Valko-Venäjän asevoimien urheilijoita. Molemmat maat ovat suurelta osin jääneet pois urheilumaailmasta, kun organisaatiot vastaavat Venäjän sotilaalliseen hyökkäykseen Ukrainaa vastaan ​​Valko-Venäjän avustuksella.

Vuonna 1948 perustetussa CISM:ssä on 140 jäsentä, mukaan lukien Valko-Venäjä, Venäjä ja Ukraina, ja se on ilmoittanut, että se ”käyttää urheilua konfliktien purkamiseen ja rauhan rakentamiseen maiden välillä”. Kansainvälinen olympiakomitea on suositellut kansainvälisiä liittoja kieltämään venäläiset ja valkovenäläiset urheilijat ja virkamiehet osallistumasta tapahtumiin, mutta Gromovin mukaan CISM on päättänyt olla käyttämättä tätä lähestymistapaa. ”On ilahduttavaa huomata, että International Military Sports Council noudattaa tiukasti mottoaan ”Ystävyys urheilun kautta”, Gromov sanoi TASS:lle. ”Järjestö on aina ollut poissa politiikasta, ja juuri CISM on nyt ainoa kansainvälinen urheilujärjestö maailmassa, joka on kieltäytynyt kaikista Venäjän vastaisista pakotteista.

”Toisaalta CISM ovat voinut olla ensimmäinen, jonka olisi pitänyt ottaa käyttöön jonkinlaisia ​​rajoittavia toimenpiteitä tai seuraamuksia, myös urheilijoille, ymmärtäen, että he ovat kaikki ”univormuissa” ja edustavat maansa asevoimia. ”Mutta tässä tapauksessa kaikki meni päinvastoin. ”Kansainvälisen sotilasurheiluneuvoston äskettäisessä hallituksessa päätettiin keskustelun aikana, että Venäjän ja Valko-Venäjän asevoimien urheilijoihin ei kohdisteta toimenpiteitä tai pakotteita.” Gromov sanoi, että CISM on myös päättänyt jatkaa tapahtumien järjestämistä Venäjällä, mukaan lukien World Cadet Games. Kisat on tarkoitus pitää Venäjän kaupungissa Pietarissa elokuussa. Gromov väitti, että yli 20 maata oli määrä osallistua kisoihin, joissa urheilijat kilpailevat armeijan viisiottelussa, yleisurheilussa, suunnistuksessa, ammunnassa, lentopallossa, uinnissa ja kesäampumahiihdossa. Myös venäläisten urheilijoiden on kerrottu kilpailevan maansa lipun alla.

Katso alkuperäinen Inside The Gamesin uutinen:

https://www.insidethegames.biz/articles/1122351/world-cadet-games-to-remain-in-russia

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *