Reimari: Aleksin yhdeksäs kerta parhaana

Reimari: Aleksin yhdeksäs kerta parhaana

Vuoden haminalaisurheilijaksi jo yhdeksännen kerranvalittu kivääriampuja Aleksi Leppä ei päässyt kilpailumatkan vuoksi pokkaamaan palkintoaan Haminan torijuhlassa. Aleksin palkinnon vastaanotti isänsä Marko Leppä. Kolme kivääriammunnan SM-kultaa ja yhden hopean ja pronssin ampunut Leppä voitti parikilpailussa EM-pronssia ja jäi maailmancupin nelossijallaan yhdensijan päähän paikasta Tokion olympialaisiin. Voima- ja penkkipunnerruksesta kaksi SM-mitalia napanneet Raino Hellberg ja Janne Jääskeläinen (Team FPC Gym) palkittiin myös. Suunnistuksessa kolme SM-mitalia ja hiihto-suunnistuksessa kaksi SM-mitalia voittanut Joona Hirvilahti (Vehkalahden Veikot), alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa esiintyneen jääkiekkoilija Veeti Väisänen (Koo-Koo) ja 14-vuotiaiden poikien kilpakävelyn Suomenmestarin Veikka Porkka (Karhulan Katajaiset) saivat hekin ansaitsemansa palkinnot. Haminan Palloilijoiden pesäpallon SM-kultaa voittaneiden C-poikien palkinnon ohella tuli vielä valmentajapalkinto Vesa Toikalle. Kivääriammunnassa palkittiin viisi SM-kultaa voittanut Haminan Ampumaseura (Aleksi Leppä, Juha Rutonen ja Antti Puhakka).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *