Kymen Sanomat: Haminalaiselle Aleksi Lepälle murheellinen EM-avaus – Suomen joukkueen varusteet hukassa

Kymen Sanomat: Haminalaiselle Aleksi Lepälle murheellinen EM-avaus – Suomen joukkueen varusteet hukassa

Haminalaiselle Aleksi Lepälle murheellinen EM-avaus – Suomen joukkueen varusteet hukassa

EM-kisat Kroatiassa alkoivat Aleksi Lepällä murheellisesti. Arkistokuva. MARKO LEPPÄ

Lassi Kalin

Tänään 16:15

Haminan Ampumaseuraa edustavan Aleksi Lepän 300 metrin kivääriammunnan EM-kisat Kroatian Zagrebissa alkoivat murheellisesti. Varhain maanantaina Kroatiaan lentäneen Suomen joukkueen varusteet ovat kokonaan hävinneet lentoyhtiön toimesta.

Lufthansan lennolla Münchenin kautta Zagrebiin lentäneet suomalaiset odottivat varusteitaan saapuvaksi seuraavalla lennolla, mutta turhaan. Tiistaiaamuksi saapuva lento oli peruttu kokonaan, joten 300 metrin vakiokiväärin 3×20 laukauksen kisa jäi kokonaan Suomen joukkueelta väliin. Leppä on lajin hallitseva maailmanmestari.

Mikäli varusteet eivät saavu tiistain aikana, saattaa suomalaisilta jäädä väliin myös keskiviikkona ammuttava vapaakiväärin 300 metrin kisa.

– Kyllä harmittaa, varsinkin kun näin lopputulokset. Aleksi on elämänsä kovimmassa kunnossa ja kädessä pysyy nyt pyssy kuin pyssy. Toivottavasti saavat varusteet edes tänään, jotta huomenna ammuttava päälaji onnistuisi, Aleksi Lepän valmentaja Marko Leppä sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *