Tänään 20:35

Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä ampui uuden Suomen ennätyksen Mati Markin 14. muistokilpailuissa Viron Tallinnassa.

Leppä ampui 50 metrin pienoiskiväärin 60 laukauksen makuuasennon peruskilpailussa tuloksen 629,9. Se on desimaaliajan uusi Suomen ennätys, edellinen oli Jakako Björkbackan 627,3 vuodelta 2014.

– Hyvä makuupäivä! Olin itsekin yllättynyt, että sain näinkin hyvän tuloksen, Leppä sanoi tiedotteessa.

Parhaiden virolaisampujien kutsukilpailuun oli kutsuttu neljä suomalaista. Vieraat putsasivat pöydän, kun miesten kisan finaalissa Leppä oli ykkönen ja toinen HAS:n ampuja Juha Rutonen oli toinen. Asikkalan Lauri Syrjä ampui pronssia. Naisten kilpailun voitti Henna Viljanen.

One thought on “Kymen Sanomat: Haminalainen Aleksi Leppä ampui SE-tuloksen, kun suomalaiset putsasivat virolaisen kutsukilpailun palkintopöydän