inside the games: Pariisin olympialaiset saattavat joutua vuokraamaan ampujille asuntoja, koska Châteaurouxin suunnitelmat hylättiin

inside the games: Pariisin olympialaiset saattavat joutua vuokraamaan ampujille asuntoja, koska Châteaurouxin suunnitelmat hylättiin

Pariisi 2024 organisaatio saattaa joutua vuokraamaan majoitusta vuoden 2024 olympialaisten ja paralympialaisten ampumaurheilua varten, koska Ranskan ampumaurheiluliitto (FFT) ilmoitti luopuvansa suunnitelmistaan ​​rakentaa kompleksi National Shooting Centeriin (CNTS) Châteauroux-Déolsiin.

inside the games kirjoittaa uusimmassa uutisessaan Pariinsin olympialaisista.

”Kulut olivat valtavat, kun otetaan huomioon tarjolla olevien huoneiden määrä”, sanoi Ranskan ammuntaliiton puheenjohtaja Michel Baczyk, joka on ennustanut 98 prosentin tappion, jos hanke etenee. ”Koska yhteisöavustuksista oli liian paljon epävarmuutta, tämä vaarantaisi liiton.” Baczyk oli toivonut saavansa 17 miljoonaa euroa (14,73 miljoonaa puntaa/17,51 miljoonaa dollaria) avustuksia paikallisilta viranomaisilta hankkeen rahoittamiseksi. Ampumaurheilutapahtumat siirrettiin Courneuvesta (Seine-Saint-Denis) CNTS:hen vasta heinäkuussa. Pariisi 2024 oli pyytänyt 600 vuodepaikkaa kompleksiin. Yhteensä 340 ampujaa on määrä osallistua olympiakilpailuihin, joista 180 osallistuu paralympialaisten tapahtumiin. FFT oli pyytänyt Pariisi 2024 organisaatiolta 12 miljoonaa euroa (10,40 miljoonaa puntaa / 12,36 miljoonaa dollaria) kuluihin, mutta nyt pidetään todennäköisenä, että he saavat vain 4 miljoonaa euroa (3,47 miljoonaa puntaa / 4,12 miljoonaa dollaria). On odotettavissa, että sopimukseen päästään ennen Pariisi 2024:n johtajien tapaamista 12. joulukuuta.

Tasoitustyöt CNTS:ssä oli jo aloitettu. Organisaatioryhmän nimetön jäsen kertoi, että tähän mennessä aiheutuneita kustannuksia ei ollut vielä laskettu. Vaihtoehtoisena ratkaisuna on ehdotettu majoituksen vuokraamista Pôle d’enseignement supérieur internationalissa (Pesi), Pekingin yliopiston kiinteistöstä, joka on ampumaurheilukeskuksen toisella puolella. On ehdotettu myös, että vaihtoehtoinen vaihtoehto olisi vuokrata majoitus vastapäätä CNTS:ää. ”Nämä ovat 365 huoneistoa, jotka on kunnostettu kolme ja viisi vuotta sitten”, sanoi Châteauroux’n pormestari Gil Avérous. ”Ne ovat liikuntarajoitteisten saatavilla ja nykyään ne ovat tyhjiä.” Ennen COVID-19-pandemiaa yliopistokeskuksen majoitustilat olivat olleet satojen opiskelijoiden käytössä.

Alkuperäinen uutinen:

https://www.insidethegames.biz/articles/1130758/paris-2024-shooting-accommodation

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *