Reimari: Suomen pari avasi

Reimari: Suomen pari avasi

Suomen ykköspari Isonkyrön Marianne Palo  ja Haminan Aleksi Leppä ampui hyvän maailmancupin ava-uksen Kairossa. Tasaisesti ampuneet suomalaiset nostivat sijoitustaan kisan edistyessä. Ennen viimeistä seitsemää laukaukausta oli Suomen ykköspari parhaillaan kolmantena. Pieniin eroihin ratkenneessa kisassa Suomen I-joukkue oli 12. Kisan voitti jäätävän ylivoimisesti Intian kakkospari Narmada Raju ja Rudrankksh Patil ampumalla 635.8 sillä he löivät kakkoseksi tulleen Unkarin 4.8 pisteellä.

– Eka sarja oli hyvää ampumista. Tokassa sarjassa alkoivat vaikeudet. Edelleensama ongelma kun Jakar-tassakin. Viimeiset 15 laukausta olivat todella taistelua. Onneksi ei tarvinnut ampua yhtään enempää tänään. Olisi lähtenyt melkoinen alamäki. Tyytyväinen kuitenkin tulokseen, sillä se ei tullut helpolla, sanoi Aleksi

.– Oli hankalaa koelaukauksista lähtien, sillä minua jännitti koko ajan. En saanut hyvää rytmiäni päälle mitä olen tähän asti saanut parikilpailuissa, tuumi Marianne. Kilpailut jatkuivat Lepän osalta tiistaina 10m kivää-rin henkilökohtaisella kilpailulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *