Reimari: Leppä viritteli ampumavirettään

Reimari: Leppä viritteli ampumavirettään

Leppä viritteli ampumavirettään

Kuvassa makuukilpailun kolme parasta Rosenlew, Leppä ja Palo. (Kuva Henna Viljanen).

Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä jatkoi valmistautumistaan Pariisin olympialaisiin voittamalla 56. Salon Ampumakisojen 50m kiväärin  peruskilpailun sekä finaalin. 

Peruskisassa haminalainen ampui 585 ja lähti kärjestä finaaliin ennen Isokyrön Aleksi Kasia (578) ja Asikkalan Lauri Syrjää (575). Finaalissa Leppä otti eroa hopealle ampuneen Cristian Frimaniin 4,9 pistettä. Pronssia otti Syrjä. 

Launtaina Salossa ammuttiin 50m kiväärin makuukilpailut. Ensimmäisen kisan miesten sarjan voitti Lepän tiimikaveri Lauri Syrjä tuloksella 622.0. Lappeenrannan juniori-ikäinen Vertti Jauhiainen oli kakkonen tuloksella 618.0 ja Leppä kolmas kymmenyksen huonommalla tuloksella. 

Toisen, haastavissa olosuhteissa ammutun kisan vei Leppä nimiinsä tuloksella 615.8 voittamalla 0,3 pisteellä Espoon Alexandra Rosenlewin. Yhteiskisan, johon laskettiin molemmat makuut, voitti Leppä ennen Rosenlewiä ja kolmanneksi noussutta Isonkyrön Marianne Paloa.

Lue lisää aiheesta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *