Kymen Sanomat: Leppä ja Hyrkäs ampuivat EM-kisan seitsemänneksi – ”Vain viimeinen laukaus jäi harmittamaan”

Kymen Sanomat: Leppä ja Hyrkäs ampuivat EM-kisan seitsemänneksi – ”Vain viimeinen laukaus jäi harmittamaan”

ETUSIVU » URHEILU 18:07 | Päivitetty 19:36

Leppä ja Hyrkäs ampuivat EM-kisan seitsemänneksi – ”Vain viimeinen laukaus jäi harmittamaan”

Emmi Hyrkäs ja Aleksi Leppä EM-kisojen semifinaaliesittelyssä maajoukkuevalmentaja Leif Steinar Rollandin kanssa. MARKO LEPPÄ

Jukka Lehtoranta

Suomen ykkösjoukkueen Aleksi Leppä ja Emmi Hyrkäs ovat sijoittuneet seitsemänneksi ammunnan EM-kisojen ilmakiväärin sekajoukkuekilpailussa. Vieläkin parempi sijoitus Norjan Hamarissa kaatui Lepän epäonnistumiseen semifinaalin viimeisessä laukauksessa ennen ensimmäistä karsintaa. Haminalainen ampui vain 9,0 pistettä, Suomen parin kakkossija vaihtui neljänteen, ja kisa päättyi siihen.

– Myöhästyin siinä varmaan puoli sekuntia, minkä takia laukaus lähti sykkeeseen, Leppä sanoi.

– Tänään oli muuten hyvä päivä, ja oikeastaan vain tuo viimeinen laukaus jäi harmittamaan. Muuten oli hyvää ampumista, peruskisa varsinkin.

Leppä ampui peruskilpailussa koko joukon toiseksi parhaan tuloksen 315,7, ja kun Hyrkäskin tähtäili hienosti 313,0, Suomen ykköspari meni kahdeksan parin semifinaaleihin neljänneksi parhaana yhteistuloksella 628,7. Toinen suomalaispari Marianne Palo (311,4) ja Riku Koskela (313,2) oli 34 parin joukossa 17:s tuloksella 624,6.

Israelin kaksikko Tal Engler ja Sergey Richter oli jo karsinnassa ykkönen tuloksella 329,6 ja jatkoi vakuuttavaa tahtia mestariksi asti.

Lepän ja Hyrkäksen sijoitus korjattu klo 19.35

One thought on “Kymen Sanomat: Leppä ja Hyrkäs ampuivat EM-kisan seitsemänneksi – ”Vain viimeinen laukaus jäi harmittamaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *