H&N ilma-aseluodit

H&N ilma-aseluodit

Lataa UUSITTU 2020 esite, Matkahuollon muutaessa hinnoitteluaan: 

Lisää tuotteita H&N:n luotivalikoimaan.

Miksi testata?? Lue artikkeli



 

Palautteita testauksesta ja luodeista

Leppa.fi halusi kartottaa urheilijoiden kokemukset testeistä:

“Kyllä kannatti käydä testaamassa. ”Koutsin” kommentti: löytyipä sikahyvät luodit sinulle.Luotivalikoima oli varmasti riittävän laaja.Vaikka olenkin harrastelija-ampuja, on silti mukava kun on hyvät luodit.” Arto

“Aseen sujuvasti Markolle sain matkahuollolla ja eipä aikaakaan kun Markolta tuli kattavat testiraportit suosituksin. Erinomainen luoti löytyi ja riittävän suuri eräkin vielä. Nyt ei tulokset ainakaan luodista ole kiinni. Kiitokset Markolle.” Para-ampuja Markku Karjalainen, Lapin Ampujat

“Olen käyttänyt neljän nuoren urheilijan ilmakiväärit Markon luotitesteissä ja jokaiselle on löytynyt noin 0,2 pisteen laukaisukeskiarvoa tarkempi luoti. 60ls kisassa se tekee yhteensä melko paljon, joten odotettavissa on että ennätykset parantuvat roimasti. Itse paikalla testien aikana olleena voin vakuuttaa että testit tehdään laadukkaasti joten sen suhtaan on turha kenenkään esittää epäilyä. Myös se on ainutkertaista että laadukkaat luotierät on jo tehtaalta erikseen valikoitu joten itse testitilanteessa päästään valitsemaan paras erä parhaista. Kuvaavaa on että viimeisimmän erän penkityksessä kaikki 9 eri testiluotia olivat tarkempia kuin ampujan aiemmat erimerkkiset ns. penkitetyt luodit. Suosittelen ehdottomasti kaikkia vähänkin vakavammin ilma-aseammuntaan suhtautuvia käyttämään Markon luotitestauspalveluja.” Kimmo Loponen, K-UAS

“Kannatti tulla, tunnelma iloinen ja rento, sekä omin silmin nähtävänä asiantuntevaa palvelua, lopputuloksena tyytyväinen asiakas.” Tintti

“Kun kuulin luotitestistä, en epäröinyt hetkeäkään, ettenkö asettani toimittaisi Markolle. Hyvät luodit, on, no hyviä luoteja. Loppu jää sitten ampujalle 😉 Testi sujui nopealla aikataululla, sain muutaman ehdotuksen luodeista, joista yksi oli ylitse muiden. Data, jonka Marko toimitti, oli selkeää ja helposti ymmärrettävä. Voin lämpimästi suositella Markon testiä, hinta-laatusuhde on napakymppi!
Reetta Lustig, Poliisien ampumaseura

Kävin testauttamassa luoteja sinulla ja minusta testaus vaikutti tarkalta ja varmalta.  Oli mahtavaa nähdä paikan päällä kuinka se tapahtuu.
Oli myös hienoa, että testistä jäi minulle dokumenttia, missä näin lähtönopeudet ja osumat. Myös, että näin itse miten suuri ero paukujen osuvuudella voi todella olla. Kannatti tulla!
Nyt minulla on paljon luottavaisempi mieli harjoitella ja kisailla! Toivottavasti omat taidot ovat nyt kohdallaan, että tuloksetkin lähtisi nousemaan. Sehän tässä tarkoituksena olisi. Aika näyttää. 
Sari Ylivieskasta

En ollut koskaan aikasemmin testauttanut omaan aseeseen käyvää luotia. Olin luullut että ero ei voi ilmapistoolin luodeissa olla niin suuri. Kuinka väärässä olinkaan. Markon testissä selvisi että silloin käyttämäni luoti vs valittu kisaluoti, ero oli pahimmillaan 10 laukauksen sarjassa 1,4 pistettä! Ja silloisen luodin lähtönopeudet heitti melkein 20 m/s, kun testistä valitulla kisaluodilla lähtönopeuden vaihtelu on 2 m/s:n sisällä. Laukauksen maalaaminen helpottui, kun lähtönopeudet tasottui. Samalla selvisi myös se että aseessani on todellä hyvin käyvä piippu. Testin lopuksi jopa “hävetti” kun en ollut aikaisemmin ymmärtänyt asian tärkeyttä.
Juho Haapanen, HyMAS

Kun ase ja muut ampumavarusteet ovat kunnossa, on järkevää testata myös luodit. Pääsin seuraamaan luotien testaamista ja yllätyin miten suuria eroja eri luotierien välillä on. Testaaminen onnistui sujuvasti ja tulokset olivat helposti ymmärrettävissä ja luotettavia. Molempiin testattuihin aseisiin löytyi todella hyvät luodit. Kyllä kannatti!
 
Ulla Nenonen, Simpeleen Hahlo
 
 
 

Seuraavat ampumaseurat käyttävät H&N:n ilma-aseluoteja:

Asikkalan Ampumaseura

Haminan Ampumaseura

Ivalon Urheiluampujat

Kankaanpään Ampumaurheilijat

Keiteleen Ampumaseura

Keski-Uudenmaan Ampumaseura

Kotkan Ampumaseura

Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura

Kuusankosken Ampujat

Lahden Ampumaseura

Loviisan Ampumaseura

Luhangan Ampujat

Luumäen Ampujat

Merikarvian Seudun Ampujat

Mikkelin Ampujat

Myllykosken Ampujat

Mäntälän Urheilijat

Nokian Seudun Ampujat

Pieksämäen Seudun Ampujat

Pihtiputaan Ampujat

Simpeleen Hahlo

SML Uudenmaanpiiri

Toijalan Urheiluampujat

Vakka-Suomen Ampujat

Vihdin Ampumaseura

Lataa uusi 2020 esite: