H&N ilma-aseluodit

H&N ilma-aseluodit

Lataa UUSI esite: 

Hurja testitulos. Teoreettinen maksimi saavutettu

Teaoria muuttui käytännöksi Turun 50. Kupittaan Kisoissa, kun testivuorossa oli Turun Seudun Ampujien Elina Silver. Elina oli käyttänyt kaksi vuotta sitten testattuja H&N:n luoteja, jotka edelleen kävivät hyvin. -Elinan omat vanhat antoivat 108.6. Hyvin olivat säilyneet ja ajattelin, että saattaa olla haasteita löytää parempia, kertoi testaaja Marko.

Elina Silver, TSA

Jos ampuisi kaikki testilaukset 10.9, niin teoreettinen maksimi, 109 olisi saavutettu. Näin kävi. Jokainen luoti tavoitti 10.9 ja kasan halkaisija 5.83mm.

-Uskomatonta, olin varma että Marko huijaa, ajattelin että se on myyntimiehen fuulaa, sillä sehän on lähes teoreettinen mahdottomuus. Oli mahtava nähdä se kasa omin silmin. Onhan toi kasa upea. Onko mulla oikeasti tuollainen pyssy?, miettiin Elina Silver, joka on saanut opiskelunsa päätökseen ja uskoo löytävänsä jälleen aikaa ampumaurheiluun.

Huippukasa
Ennätyskasa ammuttiin H&N Finale Match Light 4.49 luodeilla.

H&N HUIPPULUOTIEN TESTAUS JATKUU

– Aseen voi lähettää Matkahuollon kautta tai asiakas voi itse tulla seuraamaan testejä. Meillä on täällä maskit ja pyhdistusvälineet turvallisen testitapahtuman hoitamiseksi. Minulta kysytyään usein, kauanko ase on poissa harjoituskäytöstä, jos se lähetetään testiin? kertoo Marko asiakkaiden kyselleen ja vastaa, että nopeimmillaan ase on reissussa 3-4 päivää, jonka jälkeen asiakas ampuu jo uusilla luodeilla.

Kuvassa Marko testaa Suomen parhaan ilmapistoolijuniorin, Ella Hakalan asetta.

Lisää tuotteita H&N:n luotivalikoimaan.

Miksi testata?? Lue artikkeli

Itsetestaus

TESTAA ITSE, TILAA EDULLINEN TESTIPAKETTI

Moni haluaa testata luodit itse. Monella seuralla on myös Inband -taululaitteet, jotka sisältävät ilma-aseiden testiohjelman, tarjoaa Leppa.fi uuden mahdollisuuden testaukseen.

Tilaa H&N -huippuluotien testipaketti itsellesi lainaan. Ei tarvitse ostaa ylimääräisiä rasioita, vaan testipaketti sisältää seuraavaa:

Testattavia luoteja on kahdeksaa erää. Jokainen erä on erikseen pakattu kuvan mukaiseen match boxiin. Paketti lähetetään Matkahuollon kautta asiakkaalle. Asiakas testaa ja lähettää tyhjät match boxit takaisin. Yhdelle aseelle tarjoitettu testipaketti sisältää 30 luotia kutakin erää omissa match boxeissa. Erät koostuvat 3-4 esitestatusta luotisarjasta:

H&N Finale match heavy 4,49

H&N Finale match heavy 4,50

H&N Finale match light 4,49

H&N Finale match light 4,50

Testipaketti maksaa luoteineen ja lähetyksineen vain 20€. (+ match boxien takasin lähetys 5,90€ (Matkahuollon S-paketti))

Jos testaat samalla useamman aseen, niin kahden aseen testipaketti sisältää 60 luotia ja kolmen aseen 100kpl. Kahden aseen testipaketin hinta on 30€ ja kolmen 40€.

Leppa.fi takaa, että kaikkia testieriä on Haminassa vähintään 10 000kpl heti testauksen jälkeen, mikäli asiakas haluaa tilata luoteja.

Halutessasi voit tulla Haminaan testeihin, kuten ennenkin.

Tälläisiä rasioita on 8 kpl testipaketissa. Yksilöityinä luotierittäin.

Soita ja varaa testipaketti käyttöösi: Marko 040 5105323

 

 

 

Palautteita testauksesta ja luodeista

Leppa.fi halusi kartoittaa urheilijoiden kokemukset testeistä:

“Kyllä kannatti käydä testaamassa. ”Koutsin” kommentti: löytyipä sikahyvät luodit sinulle. Luotivalikoima oli varmasti riittävän laaja. Vaikka olenkin harrastelija-ampuja, on silti mukava kun on hyvät luodit.” Arto

“Aseen sujuvasti Markolle sain matkahuollolla ja eipä aikaakaan kun Markolta tuli kattavat testiraportit suosituksin. Erinomainen luoti löytyi ja riittävän suuri eräkin vielä. Nyt ei tulokset ainakaan luodista ole kiinni. Kiitokset Markolle.” Para-ampuja Markku Karjalainen, Lapin Ampujat

“Olen käyttänyt neljän nuoren urheilijan ilmakiväärit Markon luotitesteissä ja jokaiselle on löytynyt noin 0,2 pisteen laukaisukeskiarvoa tarkempi luoti. 60ls kisassa se tekee yhteensä melko paljon, joten odotettavissa on että ennätykset parantuvat roimasti. Itse paikalla testien aikana olleena voin vakuuttaa että testit tehdään laadukkaasti joten sen suhtaan on turha kenenkään esittää epäilyä. Myös se on ainutkertaista että laadukkaat luotierät on jo tehtaalta erikseen valikoitu joten itse testitilanteessa päästään valitsemaan paras erä parhaista. Kuvaavaa on että viimeisimmän erän penkityksessä kaikki 9 eri testiluotia olivat tarkempia kuin ampujan aiemmat erimerkkiset ns. penkitetyt luodit. Suosittelen ehdottomasti kaikkia vähänkin vakavammin ilma-aseammuntaan suhtautuvia käyttämään Markon luotitestauspalveluja.” Kimmo Loponen, K-UAS

“Kannatti tulla, tunnelma iloinen ja rento, sekä omin silmin nähtävänä asiantuntevaa palvelua, lopputuloksena tyytyväinen asiakas.” Tintti

“Kun kuulin luotitestistä, en epäröinyt hetkeäkään, ettenkö asettani toimittaisi Markolle. Hyvät luodit, on, no hyviä luoteja. Loppu jää sitten ampujalle 😉 Testi sujui nopealla aikataululla, sain muutaman ehdotuksen luodeista, joista yksi oli ylitse muiden. Data, jonka Marko toimitti, oli selkeää ja helposti ymmärrettävä. Voin lämpimästi suositella Markon testiä, hinta-laatusuhde on napakymppi!
Reetta Lustig, Poliisien ampumaseura

Kävin testauttamassa luoteja sinulla ja minusta testaus vaikutti tarkalta ja varmalta.  Oli mahtavaa nähdä paikan päällä kuinka se tapahtuu.
Oli myös hienoa, että testistä jäi minulle dokumenttia, missä näin lähtönopeudet ja osumat. Myös, että näin itse miten suuri ero paukujen osuvuudella voi todella olla. Kannatti tulla!
Nyt minulla on paljon luottavaisempi mieli harjoitella ja kisailla! Toivottavasti omat taidot ovat nyt kohdallaan, että tuloksetkin lähtisi nousemaan. Sehän tässä tarkoituksena olisi. Aika näyttää. 
Sari Ylivieskasta

En ollut koskaan aikasemmin testauttanut omaan aseeseen käyvää luotia. Olin luullut että ero ei voi ilmapistoolin luodeissa olla niin suuri. Kuinka väärässä olinkaan. Markon testissä selvisi että silloin käyttämäni luoti vs valittu kisaluoti, ero oli pahimmillaan 10 laukauksen sarjassa 1,4 pistettä! Ja silloisen luodin lähtönopeudet heitti melkein 20 m/s, kun testistä valitulla kisaluodilla lähtönopeuden vaihtelu on 2 m/s:n sisällä. Laukauksen maalaaminen helpottui, kun lähtönopeudet tasottui. Samalla selvisi myös se että aseessani on todellä hyvin käyvä piippu. Testin lopuksi jopa “hävetti” kun en ollut aikaisemmin ymmärtänyt asian tärkeyttä.
Juho Haapanen, HyMAS

Kun ase ja muut ampumavarusteet ovat kunnossa, on järkevää testata myös luodit. Pääsin seuraamaan luotien testaamista ja yllätyin miten suuria eroja eri luotierien välillä on. Testaaminen onnistui sujuvasti ja tulokset olivat helposti ymmärrettävissä ja luotettavia. Molempiin testattuihin aseisiin löytyi todella hyvät luodit. Kyllä kannatti!
 
Ulla Nenonen, Simpeleen Hahlo
 
 

(testissä on huomioitu vain Markon tekemät testit. Asiakkaiden itsetekemissä testeissä joidenkin tulokset ovat olleet korkeampia)

Pistooli:

 1. 109.0 (10.12.2023, Turku)
 2. 108.9 ja 108.7 (29.3.2019, Ülenurme, Viro)
 3. 108.8 ja 108.8 (15.2.2020 Tanhuvaara)
 4. 108.8 ja 108.5 (4.9.2020 Hamina)
 5. 108.6 ja 108.6 (15.2.2020, Tanhuvaara)
 6. 108.6 ja 108.6 (8.10.2020 Männiku, Viro)

Kivääri:

 1. 108.2 ja 107.8 (10.3.2020 Tanhuvaara)
 2. 108.0 ja 107.7 (18.11. 2019 Hamina)
 3. 108.0 ja 107.6 (3.12. 2019 Hamina)
 4. 107.8 ja 107.8 (10.3. 2020 Tanhuvaara)
 5. 108.1 ja 107.4 (1.11.2020 Loviisa)
 6. 107.8 ja 107.7 (5.3.2021 Hamina)
 
 

Seuraavat ampumaseurat käyttävät H&N:n ilma-aseluoteja:

Asikkalan Ampumaseura

Haminan Ampumaseura

Ilmajoen Ampujat

Ivalon Urheiluampujat

Kankaanpään Ampumaurheilijat

Keiteleen Ampumaseura

Keski-Uudenmaan Ampumaseura

Kotkan Ampumaseura

Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura

Kuusankosken Ampujat

Lahden Ampumaseura

Lammin Ampumaseura

Loviisan Ampumaseura

Luhangan Ampujat

Luumäen Ampujat

Merikarvian Seudun Ampujat

Mikkelin Ampujat

Myllykosken Ampujat

Mäntälän Urheilijat

Nokian Seudun Ampujat

Pieksämäen Seudun Ampujat

Pihtiputaan Ampujat

Raahen Ampujat

Rauman Seudun Urheiluampujat

Simpeleen Hahlo

SML Uudenmaanpiiri

Toijalan Urheiluampujat

Turun Seudun Ampujat

Vakka-Suomen Ampujat

Vetelin Urheilijat

Vihdin Ampumaseura