Ennätyskasa H&N luodeilla. Katso kuva

Ennätyskasa H&N luodeilla. Katso kuva

Leppa.fi lähetti asiakkaalle kuusi erää H&N Finale Match Light luoteja testattavaksi. Asiakas lähetti ottamansa kuvan kymmenen laukauksen testikasasta. Tulos oli uskomaton 108.6. Sarjassa oli 7 x 10.9, 2 x 10.8 ja 10.7. Asiakkaan käyttämä ase oli Walther.

-Olen testannut satoja eriä, mutta en ole päässyt lähellekään noin kovaa tulosta. Tämä kyseinen erä oli sellainen, jonka poimin viime käynniltä Saksasta, suoraan linjalta pakkaustoiminnan ollessa kesken. Sain sieltä testiin rasian, jossa ei ollut edes tarroja päällä. Erä osoittautui hyväksi, ja otin ne mukaan Suomeen, kertoi Marko, mutta muistuttaa samalla, että testi on aina yhden aseen ja luodin kombinaatio. -Olen tuota samaa erää testannut neljään muuhun ilmakivääriin, joista yksi oli samanlainen Walther, mutta niihin tuo luoti ei ollut paras, jatkaa Marko.

Katso lisää tasokkaista H&N luodeista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *