HS: Aleksi Leppä teki Suomen ennätyksen: ”Jäi sellainen fiilis, että pystyn ampumaan vielä paremmin”

HS: Aleksi Leppä teki Suomen ennätyksen: ”Jäi sellainen fiilis, että pystyn ampumaan vielä paremmin”

Urheilu|Ammunta

Aleksi Leppä teki Suomen ennätyksen: ”Jäi sellainen fiilis, että pystyn ampumaan vielä paremmin”

Leppä paransi Juho Kurjen nimissä ollutta seitsemän vuotta vanhaa Suomen ennätystä 0,2 pisteellä.

Suomalaisampuja Aleksi Leppä ampui ilmakiväärin peruskisassa Suomen ennätystuloksen 630,4 Ruotsin Sävsjön kansainvälisessä ilma-asekilpailussa. Leppä harjoittelemassa Kupittaan ampumaradalla Turussa marraskuussa 2022.

Suomalaisampuja Aleksi Leppä ampui ilmakiväärin peruskisassa Suomen ennätystuloksen 630,4 Ruotsin Sävsjön kansainvälisessä ilma-asekilpailussa. Leppä harjoittelemassa Kupittaan ampumaradalla Turussa marraskuussa 2022. KUVA: VILLE-VEIKKO KAAKINEN / HS

STT

23:18

ALEKSI LEPPÄ ampui ilmakiväärin peruskisassa Suomen ennätystuloksen 630,4 Ruotsin Sävsjön kansainvälisessä ilma-asekilpailussa. Leppä oli miesten ilmakiväärin kolmas.

Suomalaisampujat saivat torstaina seitsemän mitalisijaa. Lasse Kurkela voitti poikien ilmapistoolin ja Vilja-Alina Ahokangas tyttöjen ilmapistoolin. Marjo Yli-Kiikka oli veteraanien ilmakiväärin paras, Ella Hakala tyttöjen ilmapistoolin kakkonen, Viivi Kemppi naisten ilmakiväärin kakkonen ja Marianne Palo naisten ilmakiväärin kolmonen.

Leppä paransi Juho Kurjen nimissä ollutta seitsemän vuotta vanhaa Suomen ennätystä 0,2 pisteellä.

”Toisessa sarjassa tuli pieni notkahdus, mutta muutoin oli tasaista ja hyvää. Silti jäi sellainen fiilis, että pystyn ampumaan vielä paremmin. Olen todella tyytyväinen Suomen ennätykseen”, Leppä kuvaili peruskilpailuaan Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *