OK: Aleksi Leppä tähtäsi kovan voiton Brasiliassa

OK: Aleksi Leppä tähtäsi kovan voiton Brasiliassa

Aleksi Leppä tähtäsi kovan voiton Brasiliassa

Olympiapaikan jo aiemmin varmistanut Aleksi Leppä pesi koko porukan maailman olympiakarsinnassa Brasiliassa. Nathalie Blomqvist hätyytteli 5000 metrin SE-aikaa Yhdysvalloissa. Nader Khalili avasi Suomen mitalisarakkeen parauinnin EM-kisoissa Madeiralla heti avauspäivänä. Suomen futsalmiehet jäivät täpärimmällä mahdollisella erolla ulos MM-lopputurnauksesta.

Artikkelin kuva: Henna Viljanen

Ampumaurheilu: Jo viime vuoden MM-kisoista maapaikan Pariisin olympialaisiin napannut Aleksi Leppä ampui vakuuttavaan voittoon vuoden ensimmäisessä pienoiskiväärin asentokilpailussaan kovassa seurassa maailman olympiakarsinnassa Brasiliassa. Leppä tähtäsi peruskilpailussa tuloksen 593 ja voitti finaalin tuloksella 461,9. Ilmakiväärissä Leppä oli 15:s tuloksella 628,8. Olympiapaikkoja tavoitelleista naisista parhaan tuloksen saavutti ilmakiväärissä 49:nneksi tuloksella 625,2 sijoittunut Marianne Palo. Haulikkolajien maailmankarsintaa käynnisteltiin myös viikonloppuna Qatarin Dohassa. Mopsi Veromaa on parhaana suomalaisena trapin avauspäivän jälkeen 15:ntenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *