MTV Urheilu vieraili Salossa. Koko leppa.fi tiimi koolla ensikerran yli puoleen vuoteen

MTV Urheilu vieraili Salossa. Koko leppa.fi tiimi koolla ensikerran yli puoleen vuoteen

Joni Stenstöm johti aamupäivän asentoharjoitteet.

MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen kuvaajineen vieraili tänään Salon pienoiskivääriradalla Halikossa. MTV Urheilu tuli tekemään juttua Aleksin valmistautumisesta olympialaisiin, samalla kun Salossa leireili SAL:n kiväärin maajoukkueryhmät.

Valmiissa jutussa tullaan näkemään mielenkiintoisia kuvakulmia ja lähestymistapoja.

Oman jalkapallotaustan omaava, vuoden urheilutoimittajaksi 2018 valittu Innanen oli erittäin kiinnostunut ampumaurheilusta. Innanen on myös lähdössä Pariisin olympialaisiin ja suunnittelee keikkaa myös Chateaurouxiin, jossa olympialaisten ampumaurheilulajit toteutetaan.

Etukulma on aina kuvaajien toiveena

-Oli kiva tavata omia urheilijoita, nyt kun kaikki ovat taas koossa. Toki myös MTV Urheilun haastatttelut ja kuvauksen olivat erittäin kivoja. Hyvässä hengessä ja kesäisin ilmein maajoukkue paukuttelu, kertoi Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *