Leppa.fi tiimi ja H olympiadin yhteistyösopimukseen.

Leppa.fi tiimi ja H olympiadin yhteistyösopimukseen.

Leppa.fi ja 1825 perustettu luotienvalmistaja HN aloittavat olympiadin mittaisen pääyhteistyökumppanitason yhteistyön. Huipputason kilpaluoteja valmistava HN sijaitsee Ala-Saksin Hannoverisch Mündenissä. HN valmistaa 15 erilaista ilma-aseluotia kilpailijoiden ja harrastajien käyttöön. Lisäksi metsästykseen on kehitetty 52 erilaista luotia, sekä toista sataa luotia itselataajille.
– Olen todella tyytyväinen sopimukseen ja ennen kaikkea HN Sportin ilma-aseluoteihin, joita me olemme käyttäneet jo usean vuoden ajan. HN:n palveleva henkilökunta on testannut meille Hannoverin I.S.C.H-kisan yhteydessä luoteja aiemminkin ja olen vakuuttunut heidän laadustaan. Sopimus mahdollistaa meidän urheilijoille mahdollisuuden testata luoteja aina kun tarvetta ilmenee ja näin saamme varmasti hyvin käyvät luodit meidän ilma-aseisiin, kertoo tiimin valmentaja Marko. HN arvostaa tiimin valmennustyötä ja uskoo saavansa meidän urheilijoista hyvää näkyvyyttä brändilleen, jatkaa Marko.

Voit tutustua HN Sportin sivuihin:
www.hn-sport.de/en

Suomessa HN tuotteita myyvät:
LL Trading, Oulu www.asetarvike.com
Asekauppa Erkki Lähdeniemi, Tampere www.lahdeniemi.fi
Lohjan Ase- ja Osa Ky, Nummela www.asejaosa.fi
Eräliike Riistamaa Oy, Espoo www.riistamaa.fi


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *