Rajaforest Oy mukaan tiimin toimintaan

Rajaforest Oy mukaan tiimin toimintaan

Rajaforest Oy on pääosin Kiteen ja Tohmajärven alueilla toimiva puunkorjuun ja -kuljetuksen verkostoyritys. Rajaforestilla on myös laajenevaa, uusiutuviin polttoaineisiin nojautuvaa lämpöliiketoimintaa.
Rajaforest Oy tarjoaa tällä hetkellä seuraavia palveluita: Ainespuun korjuu ja metsäkuljetus Energiapuun korjuu ja metsäkuljetus Ainespuun ja energiapuun kaukokuljetus
Lämpöliiketoiminta
Yhtiöllä on Tohmajärven kunnan alueella kolme hakelämpölaitosta, joiden kattilateho on yhteensä 1,1 MW. Talvella 2010 aloitti toimintansa neljäs yhtiön omistama lämpölaitos Kesälahdella, teholtansa 1,0 + 1,5 MW. Laitokset käyttävät polttoaineenaan pääasiassa kokopuuhaketta.
Rajaforest Oy hankkii lämpölaitosten tarvitseman polttoaineen itse. Rajaforest Oy ostaa kaikkea energiapuuta Keski-Karjalan alueella. Jos teillä on aikeita tehdä energiapuukauppoja ottakaa yhteyttä: marko.uutela@rajaforest.fi
Rajaforest Oy etsii jatkuvasti uusia lämmitettäviä kohteita ja uusia tapoja toimittaa lämpöä.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *