Aamulla alkaa ja jatkuu koko viikonlopun

Aamulla alkaa ja jatkuu koko viikonlopun

Toivottavasti perjantai 13 päivä ei ole uskomusten mukainen. Ainakin Leppa.fi tiimi on tehnyt kaikkensa, ettei näin ole, sillä me järjestämme yhdessä HAS:n kanssa EM-näyttökilpailun Tanhuvaarassa klo 10.00 alkaen, johon osallistuu noin 60 ampujaa. Sitten on vuorossa tiimin päätapahtuma, Grand Prix of Leppa. fi part III, joka on ensimmäinen kansainvälinen kisa. Sinne on tulossa 87 osallistujaa, joten nousua viime vuodesta on hienot 26%.

Kisassa on mukana mm. kaksissa viimeisissä olympialaisissa hyvin ampunut Australian Dane Sampson, sekä lähes kaikki Suomen huiput.

Toivotamme kaikille tapahtumaan saapuville turvallista matkaa Savon sydämeen ja oikein hyvähenkistä ampumaurheiluviikonloppua!


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *