Ammunnan Akatemia Tanhuvaara

Ammunnan Akatemia Tanhuvaara

Viime vuonna alkanut ammunnan yläkoululeiritys saa jatkoa syksyllä. Tällöin starttaa Valtakunnallinen ammunnan akatemia. – Viime vuonna valitusta kymmenestä ampujasta akatemiassa jatkaa kahdeksan ja uusia valittiin myös kahdeksan, kertoo akatemiatoiminnasta vastaava Sami Piisilä. -Akatemiatoiminnassa painopisteessä ovat elämänhallintataidot (mm. ajanhallin’ta, ravinto, lepo, unikoulu, psyykkinen valmennus ja sosi’aalinen elämä) ja ammunnassa lajivalmennus sekä urheilijan henkilökohtainen kehittäminen, sanoo ammunnan akatemian valmennustoiminnasta vastaava Marko Leppä. Akatemiavalmennuksessa ovat mukana myös Leppa.fi tiimin urheilijat: Annika Sihvonen, Inka Havukainen ja Aleksi Leppä.

Leirien ajankohdat ovat seuraavat:
Akatemia 1 10.-13.10.2017
Akatemia 2 28.11.-1.12.2017
Akatemia 3 15.-18.1.2018
Akatemia 4 26.-29.3.2018

Valtakunnallinen ammunnan akatemia 2017-2018:

Kivääri (13):
AHVENUS Riina NoSA
BISI Elina MA
HEISKANEN Essi PiekSA
HELENIUS Mikko NoSA
KOOTA Luukas ESF
KÄRNÄ Lotta HlAS
RISSANEN Eetu HAS
SIPOLA Anni SodA
SUOMUS Tuulevi VihA
SUORTTI Markus HAS
SYRJÄ Lauri AsAs
VAITINIEMI Iina HaaAs
VALKONEN Nea HAS

Pistooli (2):
JOKELAINEN Aada PiekSA
UUTELA Linnea LAS

Liikkuva maali (1):
KOSKINEN Ville TSA


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *