EM näytöt Inkoo 3×20 naiset

EM näytöt Inkoo 3×20 naiset

Annika paukutteli lauantaina voittoon Inkoossa järjestetyissä naisten EM-näyttökilpaluissa. 3×20 laukauksen kisassa Sihvonen ampui tuloksen 580, mikä on hyvää kansainvälistä tasoa. – Olen joutunut pitämään ammunnassa paussia pääsykokeiden takia. Silti oli aika yllättynyt, että näin vaivattomasti kulki, sanoi tyytyväinen Annika.
Inka ampui kolmanneksi. Tuloksen 574 ampunut Inka oli tyytyväinen suoritukseensa. – Sain aseeseeni toisen piipun, kun edellisen käynti loppui. Nyt oli kiva ampua, kun tiesi, muihin osumat menevät. Sain runsaasti itseluottamusta tästä kisasta, kommentoi Havukainen.

50m kivääri 3 x 20 ls naiset

1. SIHVONEN Annika SMAS 580
2. HYRKÄS Emmi Hahlo 576
3. HAVUKAINEN Inka KitA 574
4. LAINE Katariina HlAS 570
5. FRILANDER-SOINI P. PiekSA 568
6. PELTONEN Saana KeuSA 566
7. KORHOLA Satu MA 559


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *