Ampujaksi Leppa.fi -tiimiin

Ampujaksi Leppa.fi -tiimiin

Leppa.fi tiimin väki alkaa analysoimaan hakemuksia ja niiden käsittelyn jälkeen valittu urheilija jälkaistaan, viimeistään kuitenkin 31.8. Leppa.fi kiittää kaikkia hakeneita sekä asiasta kiinnostuneita.

– Tulemme varmasti saamaan hyvän urheilijanuorukaisen täydentämään tiimin huippuampujia. Teemme parhaamme, että pääsemme tukemaan valittua urheiliujaa ja kehiottämään häntä omalla urheilijanpolullaan, sanoo tiimin valmentaja Marko.

– Nyt suoritettu haku ja aiemman haukeutumisyrityksen osoittavat, että monelta seuralta puuttuu kyky valmennustoimintaan lähes täysin. Monen kohdalla on kyse myös nykyisten valmentajien tieto/taito osaamisesta. Urheilijat tarvivat henkilökohtaisen ohjeman ja vuosittin vaihtuvat teemat ja suunnitelmat, eikä ”hyväksi todetun” vanhan ohjelman kopiointi ja uusiokäyttö palvele kenenkään yksilöllistä valmennusta,jatkaa Marko.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.