Ampujaksi Leppa.fi -tiimiin

Ampujaksi Leppa.fi -tiimiin

Leppa.fi tiimin väki alkaa analysoimaan hakemuksia ja niiden käsittelyn jälkeen valittu urheilija jälkaistaan, viimeistään kuitenkin 31.8. Leppa.fi kiittää kaikkia hakeneita sekä asiasta kiinnostuneita.

– Tulemme varmasti saamaan hyvän urheilijanuorukaisen täydentämään tiimin huippuampujia. Teemme parhaamme, että pääsemme tukemaan valittua urheiliujaa ja kehiottämään häntä omalla urheilijanpolullaan, sanoo tiimin valmentaja Marko.

– Nyt suoritettu haku ja aiemman haukeutumisyrityksen osoittavat, että monelta seuralta puuttuu kyky valmennustoimintaan lähes täysin. Monen kohdalla on kyse myös nykyisten valmentajien tieto/taito osaamisesta. Urheilijat tarvivat henkilökohtaisen ohjeman ja vuosittin vaihtuvat teemat ja suunnitelmat, eikä ”hyväksi todetun” vanhan ohjelman kopiointi ja uusiokäyttö palvele kenenkään yksilöllistä valmennusta,jatkaa Marko.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *