Lauri Syrjä Leppa.fi tiimiin

Lauri Syrjä Leppa.fi tiimiin

Padasjoelta kotoisin oleva, Asikalan ampumaseuraa (AsAs) edustava Lauri Syrjä on valittu Leppa.fi tiimin ampujaksi. Reilut neljä vuotta kivääriammuntaa harrastanut Syrjä on tullut tutuksi tiimiläisille osallistuttuaan Tanhuvaarassa järjestettyyn yläkouluakatemiaan. – Lauri osoitti jo akatemian ajoilta suurta innostusta ammuntaan sekä hyvää soveltuvuutta tiimiin ja uskon, että me pystymme kehittämään ja viemään Lauria eteenpäin kohti hänen tavoitteitaan, sanoo tiimin vetäjä Marko. – Kun innostunut nuorukainen pääsee harjoittelemaan ja olemaan Suomen ammunnan parhaiden yksilöiden mukana, on tiedon imu kova. Minä luulen, ettei eteenpäin menoa tarvitse ruokkia, kunhan pitää suitset niin, ettei laukalle lähde, kuvailee Marko nuoren miehen intoa. Lauri on kehityskelpoinen ampujan alku, joka on jo osoittanut olevansa ikäluokkansa eliittiä, sillä hän voitti 5.8. järjestetyssä Kultahippufinaalissa 50m:n kiväärin 14T sarjan . Lauri jatkaa syksyllä Tanhuvaarassa ammunnan akatemiassa ja osallistuu loppuvuodesta ensimmäisiin kansainvälisiin kilpailuihin Unkarissa marraskuussa. Leppa.fi tiimi kiittää kaikkia tiimiin pyrkijöitä aktiivisuudesta ja toivottaa kaikille hyviä osumia.


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *