Kisamatka Unkarin avoimiin

Kisamatka Unkarin avoimiin

Leppa.fi tiimi järjestää kilpailumatkan Unkarin avoimiin ilma-asekilpailuihin 23.-26.11.2017. Kisassa ammutaan kaksi kilpailua joko ilmakivääreillä tai – pistooleilla finaaleineen. Tänä vuonna kisat järjestetään uudella paikalla Nyiregyhazassa.

Perinteisesti mukaan otetaan ensisijaisesti sellaisia ampujia, jota ovat olleet Leppa.fi:n järjestämillä reissuilla ennenkin, muttapaikkoja on autojärjestelyiden takia 2 lisää, joten mukaan voidaan ottaa myös sellaisia, jotka eivät ole olleet aiemmin mukana.

– Kilpailuita on esitetty EM-näyttökilpailuiksi, kuten ne myös viime vuonna olivat. Mukaan pääsee ampuja ja huoltaja tai 2 ampujaa, toteaa reissun johtaja Marko.

Reissulle on oasllistuu tällä hekellä 19 henkeä Suomesta.
Viimeinen autokunta lukitaan suunnuntaina, joten harkinta-aikaa on vähän.

Tiedustelut: marko.leppa@ampumaurheiluliitto.fi


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *