Jäämestarit Oy leppa.fi toimintaan mukaan

Jäämestarit Oy leppa.fi toimintaan mukaan

Jäämestarit Oy on perustettu 1991. Yritystoiminta keskittyi aluksi jääratojen jäähdytysjärjestelmien ja rataputkistojen asennukseen sekä suunnitteluun. Nestekierrolla toimivat lämmitettävät jalkapallokentät yleistyivät 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa, kun pelikautta haluttiin jatkaa. Jäämestarit olivat edelläkävijöinä kehittämässä Suomen vaativiin olosuhteisiin soveltuvia ratkaisuja. Myös katulämmitykset tulivat mukaan. Jäämestarit laajensivat toimintaansa enemmän urheilurakentamisen erityisosaajaksi 2000-luvun alussa, kun perustaja laajensi osakaspohjaa ja mukaan astui alan kokeneet uusi osakas ja organisaatio. Viimeisen kuluneen vuosikymmenen saatossa kasvanut yhteiskunnallinen tietoisuus liikuntapaikkojen toimivuuden tärkeydestä sekä saavutettavuudesta oli omiaan lisäämään urakoinnin kasvua, sekä erikoisosaamisen tärkeyttä urheilurakentamisen alalla ja kasvattamaan etenkin JÄÄMESTAREIDEN toimintaa. Suurin muutos alalla koettiin keväällä 2012, jolloin Lemminkäinen Infra Oy myi koko urheiluliiketoimintansa JÄÄMESTAREILLE. Tuotevalikoima laajeni entisestään urheilu- ja erikoispinnoitteiden osalta ja vuosikymmenten saatossa hioutunut erikoisosaaminen sai hyvät lähtökohdat säilyä ja kehittyä. Yli kahden vuosikymmenen aikana on syntynyt täyden palvelun talo, Suomen johtava urheilurakentaja – JÄÄMESTARIT OY. Katso lisää: www.jaamestarit.fi


Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *