MUISTUTUS: Leppä GP:n ilmoittautuminen alkaa maanataina 09.00

MUISTUTUS: Leppä GP:n ilmoittautuminen alkaa maanataina 09.00

Ilmoittautuminen Grand Prix of Leppa.fi kisaan käynnistyy ensi maanataina klo 09.00. – Pöhinän perusteella uskon, että nyt tulee olemaan ensi kerta, kun pääsemme jakamaan täydet palkintopotit, sanoo kilpailun isä Marko.

-Olemme rajaneet lajien maksimimääräksi 56 ampujaa, ja voi hyvin olla, että kivääri tulee täyteen. Ulkomailta on tullut paljon tiedusteluja ja uskon, että kisasta tulee todellakin kunnolla kansainvälinen, jatkaa Marko.

Lapua tukee kisaa edelleen lahjoittamalla onnekkaalle tapahtumaan osallistuvalle ( ampuja, valmentja, tyttöystävä jne..) 10 000 testattua Midas + patruunaa.

Katso kisaesite:

Grand Prix of leppa.fi_2018_valmis

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *