LF-Open Tingsted sunnuntai. Cristian Friman voittoon myös sunnuntaina

LF-Open Tingsted sunnuntai. Cristian Friman voittoon myös sunnuntaina

Cristian Frimman voitti myös sunnuntaina nuorten kisan Tanskassa.

 

Voittajan kommentit: -Kaksi kansainvälisen kilpailun voittoa kolmesta tuntuu kyllä hyviltä. Myös SE jäi mieltä lämmittämään. Eilinen ja tämä päivä olivat molemmat vaikeita. Rauhaton olo kehossa haastoi molempien peruskilpailujen aikana. Osittain pysyin hallitsemaan, osittain jäi parannettavaa. Molemmat finaalit menivät kuitenkin hyvin, alun osalta jopa loistavasti. Tänään viimeinen laukaus meni harakoille koska yleisö alkoi voimakkaan kannustamisen lisäksi paukuttamaan jalkojaan lattiaan joka sai sen keinumaan. Ennen sitä olisi ollut hyvät mahdollisuudet yhteen jos toiseenkin finaaliennätykseen. Opettavainen reissu kaikkiaan, kertoi Friman

Tänään Friman oli peruskilpailun toinen tuloksella 617,1 Mikkel Damgaardin viedessä sen kuten eilenkin. Tänään hänen voittotuloksensa oli 618,8. Väsymistä kaikilla sarjan kilpailijoilla oli havaittavissa laskevien tulosten muodossa.

  1. FRIMAN Cristian FIN 247,6
  2. KILDEHÖJ Niclas DEN 247,1
  3. DAMHOLT Mikkel DEN 214,7
  4. HENRIKSSEN Anders DEN 193,9
  5. GRYDEN William DEN 172,0
  6. JOHANSSON Albin SWE 161,7
  7. WÄSSMAN Oscar DEN 139,0
  8. SÖDERLUND Emanuel DEN 109,0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.