GP:n tilanne ennen joulua

GP:n tilanne ennen joulua

Tammikuussa ammuttavaan International Grand Prix of  Leppa.fi part IV kisaan on ilmoittautunut tällä hetkellä 35 osallistujaa.

– Olemme asettaneet minimitavoitteeksi 50 osallistujaa, jotta voimme jakaa luvatut rahapalkinnot sekä arpoa Lapuan 10 000 testattua piekkarin patruunaa , joten olemme vielä odottavalla kannalla. Olen tietenkin pettynyt, ettei tapahtuma ole vetänyt aiempien vuosien tapaan, vaikka lähes kaikki edellisenä vuonna tapahtumaan osallistuneet ilmoittivat tulevansa uudelle, niin paljon he tapahtumaa arvostivat. En halua tuottaa pettymystä nyt ilmoittautuneille ja aiomme järjestää tapahtuman vaikka ihan 50 ei tulisikaa, mutta kilpailun jatkoa tulemme vakavasti harkitsemaan, sanoo kisan isä Marko.

 

Kilpailuun voi ilmoittautua oheisen linkin kautta:

http://www.tanhuvaara.fi/urheilijat/leirit-ja-kurssit/grand-prix-of-leppa-fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *