Leppa.fi sai toisen tähden logoonsa

Leppa.fi sai toisen tähden logoonsa

Aikanaan jalkapallon kautta lanseerattu tähtimerkintä rinnassa sai viikonlopun jälkeen jatkoa valmennustiimin logossa, kun Leppa.fi tiimin urheilijoiden saavuttama 50 Suomenmestaruus näki päivän valon. Olimme saaneet ensimmäisen tähden 25 Suomenmestaruuden jälkeen ja nyt on vuorossa toinen.

-Kiitän kaikkia entisiä ja nykyisiä tiimiläisiä tarkoista laukauksista, jotka ovat johtaneet toiseen tähteen. Olen tottunut kantamaan kauluksessani kolmea vastaavaa symbolia, joten odotan Tiedän tekevän kaikkenne, että saavutamme tuon 75 SM-kullan rajapyykin mahdollisimman pian, hehkutti tiimin isä Marko. Nyt on aika puhua tiimistä termillä: 1st Team in Finland

Tiimin uusi logo:

 

 

Katso tästä tiimin saavuttamat Suomenmestaruudet:

Suomen mestaruudet ja ennätykset

 

One thought on “Leppa.fi sai toisen tähden logoonsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *