Ammunnan Akatemian urheilijat kahmivat 11 SM-mitalia Kisakalliossa

Ammunnan Akatemian urheilijat kahmivat 11 SM-mitalia Kisakalliossa

Valtakunnalisen Ammunnan akatemian urheilijat menestyivät erittäin hyvin viikonloppuna ammutuissa ilma-aseiden SM-kilpailuissa. – On oikeastaan itsestään selvää, että akatemialaiset menestyvät, ovathan he urheilijoina niitä, jotka haluavat kehittyä ja mennä eteenpäin, vaikka akatemiaan valittaessa ei tuijotetakaan menestystä vaan halua kehittyä, sanoo Tanhuvaaran ammunnan akatemiasta vastaava Marko. On ollut todella hienoa seurata tarkasti pääosaa akatemialaisista jo 2 vuotta ja nähdä se oppimisen halua ja kehitys, Marko Jatkaa.

Akatemian urheilijoiden SM mitalit:

Kulta 4, hopea 4 ja pronssi 3

Kultamitalin nappasivat seuraavat akatemialaiset:

Essi Heiskanen PiekSA

Lauri Syrjä AsAs

Pinja Tolonen PiekSA

Markus Suortti HAS

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *