I.S.C.H. Hannover. 50m kivääri makuu naiset. Annika kisan kakkonen 621,9

I.S.C.H. Hannover. 50m kivääri makuu naiset. Annika kisan kakkonen 621,9

 

Hannoveria ympäröi ukkosrantama ja sateen ja ukkosen pitä saapui juuri kisan alun aikaan, mutta kisa on saatu vietyä lähes päätökseen hyvissä olosuhteissa. Annika jatkoi hyvien maakuuammuntojen sarjaa, jääden Plzenin hennätyksestään vain 0,4 pistettä. – 4 ensimmäistä sarjaa meni todella hyvin. Ammuin rohkeasti ja hyvällä tekniikalla, vaikka tuuli pyöritteli jonkun verran. Joko liika rohkeus tai sitten keskittymisen herpaantuminen vei kaksi viimeistä sarjaa tuloksellisesti alemmas. Kokonaistulokseen olen silti tyytyväinen, kertoi Annika.

 

50m kivääri 60lsmakuu naiset: 50m Prone W

  1. MALINOVSKAYA Alexandra KAZ 623,7
  2. SIHVONEN Annika FIN 621,9
  3. FRILANDER -SOINI Pauliina FIN 618,6

HYRKÄS Emmi FIN 618,2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *