WC Fort Benning, USA. 10m kivääri Miehet. Juho Kurki HOPEALLE! Aleksi 622,7

WC Fort Benning, USA. 10m kivääri Miehet. Juho Kurki HOPEALLE! Aleksi 622,7

Aleksi ampui erittäin hyvän ilmakiväärikisan Fort Benningin maailman cupissa. Tulos 622,7 oikeutti sijaan 17. Juho Kurki nappasi loistavasti kahdeksannen finaalipaikan tuloksella 625,9. Finaalirajaksi tuli juuri Juhon tulos. Peruskisan voitti maailmanlistan ykkönen Unkarin Istvan Peni tuloksella 629,8. – Pikkasen oli hermostunutta ammuntaa, kun jännitti jonkun verran. Ei ihan sitä parasta rentoutta saanut mitä harjoituksissa. Tulokseen ja sijoitukseen täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, kun omalle tasolle pääsin. Vähän jäi harmittamaan muutama huono laukaus, kommentoi Ale kisaansa.

Finaalissa Kurki löi maailmanlistan ykkösen ja nappasi hopeaa!

Koko Leppa.fi tiimiltä lämpimät onnittelut Juholle ja hänen taustajoukoilleen!

Tulokset: AR M

Finaali: AR M Fin

Kuvassa: Kisan kakkonen Juho Kurki, voittaja Julian Justus ja pronssimitalista Istavn Peni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *