HlAS 143-vuotiskisat. Ahvenisto. Lauri voittoon makuussa ja asennoissa

HlAS 143-vuotiskisat. Ahvenisto. Lauri voittoon makuussa ja asennoissa

Hämeenlinna Ampumaseuran järjestämissä 143-vuotiskisoissa loisti Lauri voittaen 50m:n kiväärin makuun sekä asentojen puolikaan hyvillä tuloksilla. – Ei jännittänyt yhtään ja pystyin ampumaan rauhassa. Muutaman tuulenpuuskan takia makuukisassa tuli ysejä. Asentokisassa oli hyvä ampua vaikka rata ei ollut mikään paras mahdollinen. Polvella tuli muutaman turha ysi, mutta kokonaisuus oli hyvä, analysoi Lauri ammuntaansa.

50m kivääri 60ls makuu miehet:

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 587
  2. MANTERE Mikko HlAS 572
  3. ISHANOV Yaroslav HlAS 564
  4. LAUREN Sami PAS 470

50m kivääri 3x20ls miehet:

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 565

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *