50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. 25m isopistooli, tarkkuusosat

50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. 25m isopistooli, tarkkuusosat

Isopistoolin tarkkuusosat ammuttiin torstaina ja pika-osat ammutaan perjantaina. – Ammunta kulki ihan OK. Poutasään vaihteleva valaistus aiheutti pientä jumppaa tähtäineten säädön suhteen, mutta mitään muuta ihmeellistä siinä ei ollut, kertoi Joonas Kallio.

-Kisahan ei vielä ole ohi, mutta tarkkuusosa oli tänäänkin vaikeaa. Virheitä tuli liikaa ja ne olivat kaukana. Huomen aamulla sit pikaa rutistamaan, sanoi Marko Talvitie. – Yleisjräjestelyt hanurista. Voit laittaa siihen heti, kertoi Petri Ylinen.

25m isopistooli tarkkusosa:

  1. JIN Yongde CHN 294
  2. KALLIO Joonas FIN 289 (10x)
  3. IENGO Jose BRA 289 (9x)
  4. DUBOVY Jindrich CZE 289 (6x)

YLINEN Petri FIN 280

TALVITIE Marko FIN 270

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *