50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. Suomelle MM-hopeaa, Aleksi joukkueessa.

50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. Suomelle MM-hopeaa, Aleksi joukkueessa.

Suomen vakiokiväärijoukkue, Juho Kurki (582), Aleksi Leppä (581) ja Juho Autio (566), ampuivat avauskilpailussa MM-hopealle. Pojat riemuistivat menestyksestä. – Hyvä avaus kauteen, polven toisella sarjalla vähän vaikeaa, mutta muutoin tasainen kisa. Keli oli hyvä tässä erässä, kommentoi Juho Kurki kisaansa ja alkoi jännittämään Aleksin ja toisen Juhon ammuntaa.

– Jännitys oli tänään tosi kova. Tuli mieleen viime kesän EM-kisat ja suoritukset siellä. Kaikkeni annoin ja olen erittäin iloinen joukkueen suorituksesta. Mahtavaa nousta Juhon ja Aleksin kanssa yhtäaikaa palkintopallille, kertoi Juho Autio.

– Olen ihan tyytyväinen ammuntaan. Tällä kaudella on ollut vaikeuksia polven kanssa, mutta sain hyvin sen toimimaan. Makuulla vähän turhaa hätäilyä. Pysty meni hyvin. Viimeiset 5 laukausta olivat vaikeita, kun sen verran jännitti, kertoi Aleksi.

 

300m vakiokivääri 3 x 20ls joukkuekisan

tulokset: 300 3×30 Team

Kuva: Mikko Taussi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.