50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. 300m Kiväärin pika-ammunta, joukkuekisa. Voitto Norjaan, Suomi 5.

50. CISM MM-kilpailut Thun Sveitsi. 300m Kiväärin pika-ammunta, joukkuekisa. Voitto Norjaan, Suomi 5.

Aleksi paransi omaa ennätystään pika-ammunnassa pisteellä ampumalla 30m kiväärin pika-ammunnan joukkukilpailussa 571. Tällä tuloksella Aleksi oli eränsä viides. – Kilpailu meni ihan hyvin. Olin tyytyväinen polveen ja makuuseen. Pystyssä jäi vielä parannettavaan huomiselle, mutta kokonaistulos oli hyvä ja pieteellä uusi oma ennätys, kertoi Aleksi.

Juho Autio oli ampui tuloksen 561. – Alkuvaikeuksein jälkeen sain taisteltua hyvin loppuun asti ja sain kassan ihan mukavan tuloksen. Voin olla tyytyväienn päivän suoritukseen, summasi Autio.

Juho Kurki ampui tuulisessa toisessa erässä. – Vähä turhan paljon paineita otin kisasta. Paljon omia hölmöilyjä tuli tehtyä, joten tuloskin oli sen mukainen, kertoi Juho. Kurjen tulos oli 524, joka riitti pääsyksi henkilökohtaiseen kisaan. Kaikki suomalaiset ampuvat henkilökohtaisessa kisassa maanantaina.

300m RF Team

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *