25m ja 300m Lapua European Cup ENNAKKO: Maita ennätysmäärä, mukana maailman eliittiä

25m ja 300m Lapua European Cup ENNAKKO: Maita ennätysmäärä, mukana maailman eliittiä

25m ja 300m Lapua European Cup Lahti on huippuampujien suosiossa. Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna ammuttavaan kisaan on tulossa ennätysmäärä maita 13. – Viime vuonna meidän kisoihin osallistui 9 maata, 78 urheilijaa, jotka ampuivat 127 starttia. Tänä vuonna maita tulee olemaan vähintään 13, urheilijoiden määrä on suunnilleen sama, mutta startteja tulee olemaan lähes 150, kertoo kilpailunjohtaja Marko.

Kisat tulevat olemaan erittäin kovatasoiset. Viivalla tulee olemaan mm. 300m:n 3×40 hallitseva maailmamestari Norjan Ole Cristan BRYHN, vakiokiväärin hallitseva maailmanmestari Ranskan Cyril Craff, naisten 300m kiväärin MM 2. Ruotsin Elin Åhlin, MM 3. Viron Anzela Voronnova.

Suomesta osallituu mm. vakiokiväärin tuoreet CISM:n MM hopeamitalistit Juho Autio, Juho Kurki ja Aleksi Leppä. Aleksi tosin ampuu vain vakiokiväärin, sillä hän menee täydentämään 50m:n kiväärin näyttöjä loppuviikoksi Saloon.

Pistoolista mukana on mm. olympiapistoolin maailmanlistan kakkonen, Ranskan Clement Bessaquet sekä ainoana tällähetkellä oleva suomalaisampuja, joka on ylittänyt MM-kisarajan, Teemu Lahti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *