25m Lapua European Cup Elva, Viro. Isopistooliampujat finaaliin, Parhiala nousee finaaliin peruutuksen myötä

25m Lapua European Cup Elva, Viro. Isopistooliampujat finaaliin, Parhiala nousee finaaliin peruutuksen myötä

Tänään ammuttiin viimeinen Lapua European Cup osakilpailu isopistoolilla. 19 ampujaa 20 on selvillä, sillä maailmanmestaruuskilpiluiden paras eurooppalainen isopistooliampuja pääsee mukaan finaaliin. Suomesta isopistoolin finaaliin ovat päässeet Joonas Kallio, Jorma Jäntti, Marko Talvitie. Tähän joukkoon liittyy myös Jan Parhiala, sillä hänen tämän päivän tulos 577, nosti hänet jonotuslistan kärkeen. Finaaliin valitusta ampujista kaksi ampujaa on perunut osallistumisensa finaaliin.

Tilanne Elvan jälkeen: Lapua-European-Cup-25m-Final-2018-4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.