Annika ja Aleksi kansainväliseen kutsukilpailuun

Annika ja Aleksi kansainväliseen kutsukilpailuun

Mati Markin 10. muistokilpailut Viron Tallinnassa ovat parhaiden virolaisampujien kutsukilpailut. Tähän kilpailuun otetaan maksimissaan 15 parasta nais- ja 15 parasta miesampujaa 50m:n kiväärin Viron rankinglistalta. Lisäksi Viron Ampumaurheiluliitto voi kutsua kisaan ulkomaalaisia ampujia. Tänä vuonna kutsut ovat saaneet Annika ja Aleksi.  – Kilpailut ammutaan Männikun finaaliradalla sunnuntaina 14.10. Ensin kolme erää ja molempien sarjojen finaalit, kertoo mukaan lähtevä Marko. Mati Mark oli Viron ampumaurheilun suurmies ja on hienoa päästä ulkomaalisena mukaan tähän tapahtumaan, jatkaa Marko.

Viron rankinlistan kärki:

Miehet

  1. KIISK Meelis
  2. MIHHAILOV Andrei
  3. ERM Lauri
  4. LOORENS Silver
  5. LUŠIN Vladislav

Naiset

  1. VORONOVA Anžela
  2. KÜBARSEPP Tuuli
  3. SMIRNOVA Katrin
  4. MERONEN Marjana-Kristiina
  5. KOTKAS Karina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *