Inkeroisten Apteekki mukaan Leppa.fi toimintaan

Inkeroisten Apteekki mukaan Leppa.fi toimintaan

Inkeroisten Apteekki on liittynyt Leppa.fi:n laajenevaan tukija joukkoon.

Vuonna 1912 perustettu apteekkimme sijaitsee Kouvolassa, Inkeroisten taajamassa. Yli 100 vuotta rautaista osaamista takana siis. Historiaan emme silti ole suinkaan jämähtäneet, uutta kohti mennään vauhdilla joka päivä!

Rento ja huumorintajuinen henkilökuntamme palvelee teitä ammattitaidolla ja -ylpeydellä arkisin klo 8.30-17-30. Myös lauantaisin olemme apunanne iloisin mielin klo 9-14. Ja jos ei paikan päälle tohdi tulla niin verkkokauppa www.apteekkisi.com palvelee 24h/vrk.

Lisätietoja moninaisista palveluistamme, tarjouksistamme ja muista ajankohtaisista asioista voi käydä kurkkaamassa osoitteesta www.inkeroistenapteekki.fi  Löydät meidät myös Facebookin ihmeellisestä maailmasta. Tulkaahan tykkäilemään!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.