Haminan kaupunginvaltuusto muisti maailmanmestaria merkittävästi.

Haminan kaupunginvaltuusto muisti maailmanmestaria merkittävästi.

Hamina kaupunki muisti Aleksia tänään Haminassa pidetys kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä. Kokouksen puheenjohtaja Elina Inkeroinen-Lalu (kok) kertoi mitä kaikkea Aleksin on täytynyt tehdä menestyksen eteen ja kertoi Aleksin parhaista saavutuksista. Kaupunki suunniteli alkuun tonttilahjoitusta, mutta päätyi kuitenkin rahalahjaan, joka nuorelle miehelle on varmaan tässä elämän tilanteessa mieluisampi. Aleksi kiitti kaupunkia ja toivotti valtuuston jäsenet tervetulleeksi kakkukahveille Kokkokallioon 28.10. klo 14.00, jolloin Haminan Ampumaseura juhlistaa mestaria yleisillä kakkukahveilla ja esittelee uutta Leader-hankerahalla valmistettua ilma-aserataansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *