ISSF EST-kurssi Tallinna. Kaikki suomalaiset läpi hyväksytyksi.

ISSF EST-kurssi Tallinna. Kaikki suomalaiset läpi hyväksytyksi.

Viron A>mpumaurheiluliitto järjesti ISSF EST (electronic scoring target) kurssin Tallinnassa

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää sunnuntaina päättyvän ISSF:n Electronic Scoring and targeting kurssin (EST) Tallinnassa 10.-14.10 . EST-kurssin hyväksyttävästi suorittannet ISSF tuomarit voivat toimia suurimmissa kansainvälisissä kilpailuissa tuomareina. Kurssi oli erittäin haastava ja oppilaiden tulee kyetä ratkaisemaan pulmatilanteet oikein ja nopeasti. Kurssin kouluttajana toimi saksalainen kokenut kv. tuomari William Grill. Kurssille oli tullut 16 osallistujaa kuudesta maasta. Suomalaiset kurssilaiset ovat: Markku KuminMikko Taussi ja Matti Vähäpassi. Heidät kaikki hyväksyttiin. Neljä osallistujaa hylättiin.

Suomessa EST kortillisia tuomareita onnyt 7-8 kpl, joista Marko on yksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *