Aleksi Tanhuvaaran Wall of Fameen

Aleksi Tanhuvaaran Wall of Fameen

Aleksin kuvalaatta paljastettiin tänään Tanhuvaaran Urheiluopistolla Wall of Famessa. Viime vuonna, kun Suomen toiseksi vanhin urheiluopisto Tanhuvaara vietti 100v päiviään, paljastettiin valmennuspäällikkö Jarmo Hirvosen lanseerama Wall of Fame. Paljastustilaisuudessa seinälle tuli 9 urheilijan kuvalaatat. Samassa tilaisuudessa Hirvonen arveli Aleksin olevan seuraava, joka sinne nimensä saisi.

Tänään joukkoon liitettiin Aleksi nyt kymmenentenä. Saadakseen laatan, tulee urheilijan olla MM- tai olympiamitalisti, joka on ollut tekemisissä Tanhuvaaran kanssa 20v, treenannut tai opiskellut siellä.

Laatan paljastustilaisuudessa oli paikalla tänään Tanhuvaaran henkilökuntaa, ammunnan valtakunnallinen akatemia sekä pesäpalloakatemian johto. Opiston rehtori ja toimistusjohtaja Erkki Kauppinen piti juhlapuheen. – Oli hienoa päästä kuuluisien urheilijoiden joukkoon ja saada kuva seinälle Tanhuvaaraan, jossa on leireilty ja harjoiteltu todella kauan, kertoi Aleksi.

Tanhuvaaran Wall of Fame urheilijat:

KARJALAINEN Jouko      Yhdistetty

PARVIAINEN Aki             Keihäänheitto

SIITONEN Hannu            Keihäänheitto

RUUSKANEN Antti         Keihäänheitto

RANTANEN Heli             Keihäänheitto

NIEMINEN Minna           Soutu

HIRVI Juha                      Ammunta

HÄKKINEN Henri            Ammunta

LEINONEN Minna          Ammunta

LEPPÄ Aleksi                  Ammunta

 

Valmentajan tehtävä on tukea ja auttaa urheilijaa.  Kuva Emma Oinonen.

 

Marko, Aleksi ja Tanhuvaaran rehtori Erkki Kauppinen. Kuva Emma Oinonen

 

Aleksin laatta

 

Tanhuvaaran Wall of Fame

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *