KAIKILLE AVOIN LEPPA.FI LEIRI TANHUVAARASSA 30.11.-2.12. 2018. Leiri kahta ampujapaikkaa lukkuunottamatta täysi.

KAIKILLE AVOIN LEPPA.FI LEIRI TANHUVAARASSA 30.11.-2.12. 2018. Leiri kahta ampujapaikkaa lukkuunottamatta täysi.

Leppa.fi järjestää perinteisen Kaikille avoimen leirin Tanhuvaaran urheiluopistolla. Leiri on tarkoitettu kaikille ammunnasta kiinnostuneille ja heidän perheenjäsenilleen sekä ystävilleen iästä riippumatta. Yritämme auttaa ja antaa vinkkejä niin tukisarjalaisille kuin pidempäänkin harrastaneille.
Leiri koostuu kahdesta rinnakkain toteutettavasta ohjelmasta, joihin kumpaan tahansa tai molempiin voi ottaa osaa oman mielenkiinnon
mukaan. Ampujien toiminnasta vastaa Marko Leppä apunaan mm. Annika SihvonenInka Havukainen ja maailmanmestari Aleksi Leppä.

Leirillä on mahdollista ampua ruutiaseilla 50 m:n elektronisiin laitteisiin tai ilmaaseilla 10 m:n elektronisiin taululaitteisiin  ja 10 m:n liikkuvaan maaliin.

Leirille otetaan ainoastaan sen verran ampujia, että kaikille on elektoniset taulut käytössään. Ilmoittautumiset nopeusjärjestyksessä. – Leiri on täyttynyt niin, että meillä on enää tarjota paikat vain kahdelle ampujalle ( vanhempien paikkoja on enemmän) , sanoo leirin järjestävä Marko. Toimi nopeasti, jos meinaat ottaa osaa.

Lue lisää: http://www.tanhuvaara.fi/urheilijat/leirit-ja-kurssit/leppa-fi-valmennusleiri

Lataa esite: Leppa.fi-valmennusleiri-30.11.-2.12.2018-Tanhuvaara

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *