Hungarian Open IK. Kaikki suomalaiset ampuvat ensimmäisessä erässä. KUUSI suomalaista paransi ennätyksiään

Hungarian Open IK. Kaikki suomalaiset ampuvat ensimmäisessä erässä. KUUSI suomalaista paransi ennätyksiään

Uskomaton suomalaispäivä Unkarissa. Peräti kuusi ampujaa kahdestatoista paransi omia ennätyksiään Unkarin avoimien päätäspäivänä Szekszardissa. Kaikki suomalaiset ampuivat ensimmäisessä erässä. Lopulliset tulokset päivittyvät päivän aikaan, kun muut erät ovat ampuneet.

Tiimin miehet olivat Unkarissa liekeissä. Lauri paransi eilen ammutta ennätystään peräti 6,1 pisteellä tulokseen 612,2. Aleksi paransi 1,3 pisteellä. – Kokeet eivät osuneet keskelle, mutta kun kisa alkoi, lähti ammunta kulkemaan ja oli jotenkin helppo ampua alusta loppuun asti. Viimeistä laakia hiukan jännitti. Ei tämä täytenä yllätyksenä tullut, sillä harjoitukset ovat menneet erittäin hyvin, totesi Lauri. – Ammunta oli tänään todella tasaista. Päätin ampua rohkeasti ja se tuntui toimivat. Olet erittäin tyytyväinen, sanoi Aleksi. Inka paransi eilistä tulostaan myös selvästi, 3,6 pistettä, mutta ei ollut tekemiseensä tyytyväinen. – Ei tähän voi olla tyytyväinen, niin huonosti meni, kommentoi pettynyt Inka.

 

10m kivääri miehet

LEPPÄ Aleksi FIN 628,7 PB

KIURU Matias FIN 625,6 PB

SYRJÄ Lauri FIN 612,2 PB

HELENIUS Mikko FIN 591,8

 

10m kivääri naiset:

HYRKÄS Emmi FIN 626,4 PB

VILJANEN Henna FIN 621,2

KUISMA Jenna FIN 620,7

HAVUKAINEN Inka FIN 613,1

MÄKELÄ Mira FIN 612,7

SIITONEN Sonja FIN 611,1 PB

ALASTALO Netta FIN 601,0 PB

SAVUKARI Sirkka FIN 587,1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *