Marko Leppä KymLi:n hallitukseen

Marko Leppä KymLi:n hallitukseen

Kymenlaakson liikunnan syyskokouksessa 29.11. Kouvolassa  KymLi:n hallitus. Ehdollepanotoimikunta ole esittänyt  viiden kanditaatin joukosta kahta valittavaksi. Haminalaiset urheiluvaikuttajat Nina Tasa ( Vehkalahden Veikot) ja Marko Leppä (Haminan Ampumaseura) on valittu Kymenlaakson liikunnan hallitukseen seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Tasalla on kosketuspintaa eri lajeihin ja seuroihin VeVe:n lisäksi. Lepällä on laaja kokemus seuratoiminnasta ja kilpaurheilusta niin alue- kuin valtakunnan tasollakin. Ehdollepanotoimikunta oli esittänyt haminalaisia valittavaksi. KymLi:n puheenjohtajana jatkaa Ari Pietarinen.

http://www.kymli.fi/?x103997=721458

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *