Leppa.fi tiimin luoti- ja patruunatestit

Leppa.fi tiimin luoti- ja patruunatestit

Leppa.fi tiimi on testannut aseitaan tällä viikolla Saksassa. Ensin tiistaina Hann. Mündenissä H&N luotitehtaalla Jouni ja Marko kävivät läpi koko tehtaan varaston, etsiessään tiimiläisille mahdollisimman keskelle käyvät luodit. – Löysimme hyvin käyvät luodit, ja näillä on hyvä jatkaa ilma-asekautta. Teimme myös testejä muutamalle tiimiä jeesanneelle tutulle ja koska H&N valmistaa huippuluoteja, saa yksi suomalaien pistoolliampuja luodit, joista 50% osui 10,9:ään ja 50% 10,8:aan. On niillä hyvä lähteä kisaan, kertoi Marko.

Keskiviikkona oli vuorossa Lapua Shcönebeckissä. Testitoiminta täällä oli todella ammattimaista. Testaajan kaikki liikkeet olivat kopioita edellisistä. Patruunat, joita valittiin olivat erittäin laadukkaita, kuten Lapuan brandiin kuuluukin olla.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *