H&N Cup München. IK 2 miehet. 630 ei riittänyt finaaliin. Aleksilta hyvä kisa. Leppä GP veteraani Dane Sampson voittoon

H&N Cup München. IK 2 miehet. 630 ei riittänyt finaaliin. Aleksilta hyvä kisa. Leppä GP veteraani Dane Sampson voittoon

Eilen Kymenlaakson Vuoden urheilijaksi valittu Aleksi ampui hyvin kisan Münchenissä. EM-karsintakisojen oman parhaan tuloksen päätöskisassa ampunut Aleksi sai kokoon 625,2. Tämä riitti sijaan 32, ollen paras suomalainen. Kisan kärki paukutteli omille kymppilukemilleen, sillä peruskilpailun voitti Venäjän Vladimir MASLENNIKOV 631,4. Kauttaaikojen kovimmaksi kisaksi tämän tekee se, että kisan yhdeksäs, Slovakian Patrik JANY ampui 630,0 eikä selviytynyt finaaliin. – Tänään oli tosi hyvää ammuntaa. Puolenvälin jälkeen oli huono hetki, kun ei oikein saanut hyviä kymppejä, mutta muuten oli hyvä kilpailu. Olen erittäin tyytyväinen, kertoi Aleksi. Juho Kurki oli 56. tuloksella 623,2, Matias Kiuru 77. tuloksella 619,6 ja Sebastian Långström 78. tuloksella 619,4. Finaalin voitti Australian Dane SAMPSON.

Peruskilpailu: ARM2

Finaali: ARM 2 Fin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *